Paleo “sommerklar”

En del har spurgt hvad jeg ser som mest optimalt, ift. at spise sundt og tabe vægt.
husk at dette skal være kortvarigt ala 1 måned (og f.eks 2 gange om året)

Det har vist sig, at kortvarige, hurtige vægttabsfaser er bedre end vægttab over tid.

INGEN FRUGT ELLER FRUCTOSE.

OPTIMER SØVN
www.hambenberg.dk/?page_id=116 (VIGTIGST – dårlig søvn = du går og ser søde ting alle steder)

Følg listen:
www.hambenberg.dk/?page_id=35
Men primært gerne frø, nødder, broccoli, hård ost, kylling, okse, fisk, lam, æg, kål (rød, spid, hvid, savoy), blomkål, lever (fra nævnte dyr), spinat og alt der er grønt ,-)
Brug primært kokosolie til stegning.

Træn basis core øvelser, de involvere de største muskelgrupper og giver “afterburner” så du har lang tids forbrænding efterfølgende. (læs, træn “mandeøvelser”, det er den vej man bliver fit for en pige og stor for en mand.)
Skip isolationsøvelserne ala biceps og triceps, men træn gerne f.eks militarypres, squat, bænkpres, cablerows, dødløft.
Squat er et must, træn ikke i sneakers eller løbesko, det gør rigtigt mange og løbesko er lavet til at løbe i, ikke til vægttræning.
Hvis du har vægttræningsko, er det selvfølgelig ok ,-)

Træn 45 min morgen* og 45 min aften. (generelt, men passer godt til piger… ulempen er når dit kortisolniveau, overstiger dit testosteronniveau, så binder fedtet sig til kroppen og holder på det)
Sov gerne efter din træning om morgenen eller hvil dig, virker også ved at du sætter dig ned og trækker vejret
Det ene pas er et interval cardio pas, det andet er et styrketræning pas (fokus på høj intensivitet – kør gerne 2 øvelser samtidigt så du kan skifte mellem dem i “pauserne”, dvs. hold ikke pause så meget)

* betyder at de 45 min. er max, hvis det er dit interval cardio pas, må det også gerne være 10-15 min, men det skal opdeles med flere timers mellemrum.

Begræns dit kcal indtag til din vægt i Pounds x 10, dvs. hvis du vejer 65 kg er det 1430 kcal dagligt…. når du ryger nedad, ryger kcal med, så 60 kg er 1322 kcal osv.

Planlæg hvad du gør når du når dit ønskeniveau og HOLD DIN PLAN, jeg ser nogen der panikker og hopper på alt.
HOLD DIN PLAN.

og bedst af alt, 1 gang om ugen SKAL du fokusere på at få x3 af dit kulhydratindtag, dvs. at hvis du spiser 70 gram, skal du spise 210 gram, gerne paleo dessert, frugt eller andet.
Bemærk at dagen efter, vil du være bloated, det er helt normalt. (Men bare så du ved det, hvis du nu skal smide tøjet ,-) )

Lad være at brug kunstige sødestoffer heller, det har vist sig i utallige studier at kunstige sødestoffer udløser cravings efter rigtige sødestoffer.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2892765/

Spis eller drik hellere mindre rigtigt sødestoffer, fokus på koldslynget honning, figner, abrikos osv.
Lad være at drik ting med brus i, det er ikke godt for dine tænder, uanset om der er sukker i eller ej (heller ikke danskvand, kulsyre går direkte i tænderne)

Fokus på at drikke rigeligt vand, evt. med noget “rigtigt” smag i

Bemærk at hvis du har været en sukkergris, så vil du få hovedpine efter 2-3 uger, det går over når din krop er sukkerafvænnet!!! ,-)

Comments are closed.