Et besøg på palæo – spisestedet

Min mad idag bestod af et besøg på palæo, for lige at teste
Har læst både dårlige, halvdårlige og gode “anmeldelser” på stedet og måtte lige prøve selv.
Bestilt Bolo, ande-wrap, meatzza, 1 vand, 1 juice med jordbær, rød peber og gulerod samt 1 stk dessert ala skyr med kokosmælk samt blandet nødder …
Bolo var en ok stor portion, godt med krydderi, grøntsagerne var perfekte til retten og godt tilberedt, persillepestoen smagte af persille (NICE)
Wrappen – rødkål, appelsin-tern, granatæble samt æggewrappen støttede rigtigt godt op om hovedpersonen, som var den lækreste syltet and som smagte let fedtet af and (WOW og nice)
Meatzza’en var bare perfekt, mere ellerm indre kan man ikke rigtigt sige, det smagte rigtigt godt sammen, tomaterne var helt perfekte sammen med skalotteconfit, de syltede svampe og persillepestoen sad det lige i skabet.
Juice havde faktisk små frugtstykker i sig, smagte som den skulle (af jordbær, rød peber og gulerod, hverken mere eller mindre)
Skyren med kokosmælk samt nødder er ikke direkte paleo, men sammensat er det holistisk paleo, jeg synes dog godt jeg ville have bare en lidt mere cremet kokosnødsmag, nødderne var helt tilpas, men reelt synes jeg, jeg indtog alt for meget skyr.
Betjening var ok hurtigt, dvs. ikke for langsom og heller ikke FOR hurtig (maden skal jo heller ikke stå klar når man bestiller) samt at de kunne finde ud af at smile. Min konen blev da noget overrasket over at gutten spurgte om hendes navn, så han kunne finde hende på FB, fik et smil på læben….. (det var så de kunne råbe navnet op, så der kunne afhentes mad.)
Jeg var meget tilfreds da jeg gik fra stedet, kommer KLART igen og kan kun anbefale stedet. Bemærk dog at hvis du bestiller “persillepesto” så smager det af persille (DET ER EN GOD TING)

Comments are closed.